25 Haziran 2010 Cuma

Sevdiklerim 3: theBalm Cabana Boy Shadow Blush


theBalm'ı sevmeyen biri olabilir mi makyaj sevenler camiasında? Hiç birşeyi hoşunuza gitmese Pin-up resimli karton kapakları ilginizi çeker.

Benim için makyajda iki önemli unsur vardır, tenin sağlıklı görüntüsü ve mosmor gözaltlarımı kapatmak. Far ruj vs gibi renkli makyaj ikinci plandadır. Hatta çoğunlukla far ya da ruj sürmem bile. (Mosmor gözaltlarını kapatma ve pürüzsüz ten için yaptıklarım konusuna zaten ilerleyen günlerde değineceğim)

Buğday, ya da açık buğday (emin değilim) tenli olmama rağmen makyajsızken inanılmaz solgun, hasta gibi görünen bir yüzüm var. Yanaklarımda azıcık bile pembelik yok. Allık bu nedenle benim için hayati önem taşıyor. Üstelik bronzer tarzında ürünleri ya da bej, turuncu ya da kahverengiye bakan allıkları da kullanamıyorum. Cabana Boy'un pembeliği tam tenime yakıştırdığım tonda. Yüzünüze tertemiz sağlıklı bir parlaklık veren mükemmel bir renk. Çok bol pigmentli, bu allığı kullanırken fırçaya az miktarda almalısınız. Ben zaten bir mineral makyaj alışkanlığı olarak fırçama ürün aldıktan sonra silkeleyerek fazlasını atıyorum.

Bol renk veren bu ürün kolay kolay tükenmiyor da. Üstelik talk, paraben vs. içermiyor.
Denemenizi tavsiye ederim.
Özlem

(Denemek isteyenler için bu üründen bir tane satışta arkadaşlar. Fiyatı 27 TL)

7 yorum:

  1. Ben de allık ve concealer delisiyim :) Mosmor gözaltlarım var.. Concealer olarak ne kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Dee Make up; aslında ayrı bir postta da yazacağım :) Şu anda Lancome Effacernes ya da Everyday Minerals Concealer kullanıyorum. Everyday Minerals'ın concealer fırçasıyla sürünce gerçekten iyi sonuç veriyor. Lancome da iyi, ama hala daha mükemmel kapatıcıyı bulduğumu söyleyemem, ne yaparsam yapayım morluğun etkileri ancak hafifliyor o kadar. Siz mükemmel concealer'ı buldunuz mu?

    YanıtlaSil
  3. Everyday Minerals ürünlerini hiç kullanmadım ama concealer'ı toz mu? Benim göz çevrem çok kuru :( Lancome Effacernes harika bir kapatıcı ama ciddi gözaltı morluklarına yetersiz kalıyor..Ben Benefit boi-ing kullanıyorum şu an, kışın güzel ama yazın çekilmez oluyor, blend etmesi çok zor.. Hayır, ben de mükemmel concealer'ı bulamadım henüz :)

    YanıtlaSil
  4. merhabalar; Bende göz altlarımdan müzdarip bir bayanım malesef. Everyday mineals ürünlerinden almak istedim ancak Türkiye'ye gönderim yapılmıyormuş. Siz bu ürünleri nasıl tedarik ediyorsunuz acaba ?

    YanıtlaSil
  5. @Dee Makeup: Evet kullandığım everyday minerals concealer toz. E.M.nin pressed pudraları da var ama ben memnun kalmadım. Krem kapatıcı sanırım yok. Göz çevren çok kuruysa sanırım pütür pütür durabilir.Ben sorum yaşamıyorum ama makyajdan önce cildimi iyice nemlendiriyorum.Benefiti deneyeceğim mutlaka. Yine de mükemmel kapatıcıyı bulursanız haber verin nolur :)

    @ozgemici:E.M. ben pek çok ürününü stokladıktan çok kısa bir süre sonra Tr'ye gönderimi durdurdu. Ama "my US" benzeri hizmetlerle Türkiye'ye yollatanlar var. Bunu bende bir blogda okudum ama hangisiydi hatırlayamıyorum, keşke hatırlayıp link verebilsem. Anladığım kadarıyla size o ülkede bir posta adresi sağlıyorlar, ürünleriniz oraya geliyor ve sonra ek bir ücretle size postalıyorlar. Ayrıca biz de yakında elimizdeki bazı E.M. ürünlerini satışa sunacağız. İmkanınız olursa E.M. ürünlerini denemenizi gerçekten tavsiye ederim, fırçaları ve mineral fondötenleri mükemmel. E.M ile makyaj yapınca kendimi tanıyamıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba

    Ben de kendimi bildim bileli concealer kullanırım neredeyse hepsini denedim en son kryolan'un stick şeklindeki kapatıcısını kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır... O kadar güzel kapatıyor ki bir daha değiştirmeyi hiç düşünmüyorum...

    YanıtlaSil
  7. nasıl alabiliriz allığı sizden?

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyin,yorum bırakın,bizi mutlu edin :)