20 Haziran 2010 Pazar

Sevdiklerim 2: Snow Fairy Sana Bayılıyorum!!



Lush bir gönderiye sığmayacak kadar geniş bir konu benim için. Her ürününü çok sevdiğimi söyleyemem ama bu markanın ürünlerinin insana kendini iyi hissettirdiğini kesinlikle söyleyebilirim.
Snow Fairy Lush'la ilgilenen herkesin bildiği gibi sadece yıl sonuna doğru satışa sunulan bir duş jeli. Pamuk şekeri pembesi, muz-çilek karışımı meyveli sakız gibi birşey kokuyor ve kokusu insanı kendinden geçiriyor. Ben kücükken çiğnediğim, diş macunu tüpü gibi plastik bir tüp içinde satılan "sıvı pembe sakızın" kokusuna benzetiyorum bu kokuyu. (Yoğun kokulara karşı hassas ve bu tip kokuları sevmeyen biriyseniz amman uzak durun yoksa migren sizi bekler)
Snow Fairy duştaki vakti dinlenerek, bakım yaparak ve yenilenerek geçirmeyi sevenler için harika. Kokusu üzerinizde ve banyonuzda kendini uzun süre belli ediyor. İçinde minik simler de var ama onlar bir işe yaramıyor çünkü duş jelinin dibine çöküp öylece kalıyorlar.
Bu ürünü kış döneminde Lush mağazaları ya da Lush internet sitesinde, tüm yıl boyunca da Ebay'de bulabilirsiniz.

Snow Fairy'nin ayrıca solid parfümü de var, çok kalıcı, çok şeker. Tabii ki devamlı kullanılacak bir parfüm değil, normal bir parfümün yerini tutmuyor. Ben daha ziyade dışarı çıkmayacağım ve evin içinde meyveli gazoz gibi kokarak mutlu mutlu gezmek istediğim zamanlarda, Snow Fairy duş jeli ile yıkandıktan sonra kullanıyorum. Hatta solid parfümden elimizde fazladan var, belki yakında satışa da sunarız.

Bir duş jeli ile ilgili bu kadar yazi yazabildiğim için kendimi tebrik ediyor, size de mutlaka deneyin diyorum ^_^
Özlem

2 yorum:

  1. fiyatı göremediim:) kısmi körlükte olabilir:)

    YanıtlaSil
  2. @çeçen kızı: Bu post satışa sunulmuş bir ürünle ilgili değil. Dikkat ederseniz başlık "Sevdiklerim". Bu kullanıp beğendiğimiz ürünleri tanıttığımız "Sevdiklerim" bölümü yani.
    Satın almak isterseniz Snow Fairy Duş Jeli değil ama Solid Perfume kendi başlığında satışta.

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyin,yorum bırakın,bizi mutlu edin :)