19 Temmuz 2010 Pazartesi

Avalon Organics Lavender Moisture Plus Lotion with SPF 18


Daha önceki postlarda bu markayı yeterince övdük sanırım ^_^
Bu da yüz için 18 güneş koruma faktörlü, yenileyici ve besleyici nemlendirici. Hassas ciltler için uygun.
avalon Organics'in sitesinden:

Lavender Moisture Plus Lotion with SPF 18

Lavender RENEWAL & VITALITY for Sensitive Skin

Signature ingredient: Made with organic Lavender, Licorice Root, Turmeric, Arnica and other calming non-irritating ingredients for reactive complexions.

Product description: Supreme sun protection and optimal moisturization. Daily UVA and UVB protection with Vitamins C & E for defense against free radicals. Organic Lavender and Arnica, plus Licorice Root soothe redness. Hyaluronic Acid with organic Flax and Borage Oils for weightless hydration.

Features and benefits: Made with soothing organic Aloe and vitamin-rich organic Sunflower Oil to hydrate and moisturize plus the soothing, refreshing fragrance of Lavender Essential Oil. This light-weight lotion with SPF 18 provides broad-spectrum protection with FDA-approved sunscreen ingredients.

Who should use this product? For all skin types.


İçinde C ve E vitaminleri, hyaluronic acid ve lavanta esansiyel yağı var. Cildi pürüzsüzleştiriyor ve güneşten koruyor.

Hiç kullanılmamıştır. 25 TL

!!!ŞİMDİ İNDİRİMDE 15 TL!!!

15 yorum:

  1. Merhaba canım. Bende bi ara bu markanın ürünlerini merak etmiştim hatta bloğumda kullanmıs arkadaslar var mı diye sormustum. kimseden ses çıkmadı. kullanan yok herhalde.Sizdede görünce hemen atladım :) Ama cok merak ediyorum. Rica etsem bu linkteki ürünlerden kullandığınız varsa bana tavsiye edebilir misiniz?
    http://sevalvemoda.blogspot.com/2010/06/avalon-organics-kullanan-yada-kullanms.html

    YanıtlaSil
  2. @SWL: Linkteki ürünlerden sadece Oil-free moustrizer'ı kullanmıştım. Vitamin C serisinden ayrıca Renewal Facial Cream'ı kullandım. İkinciden daha memnun kaldım çünkü cildim çok yağlı değil. Avalon Organics ürünleri genelde bitki çayı :) gibi kokuyor ama Vitamin C serisi kalsiyum sandoz gibi ya da fanta gibi birşey kokuyor ve benim bu da çok hoşuma gidiyor. Doğal olduklarını da düşünürsek ben i-herb den istediğin o ürünleri almanı tavsiye edebilirim. Ama bunlar benim kişisel görüşüm tabii ki, kullanıp memnun kalmayanlar da olabilir.

    YanıtlaSil
  3. . .acaba bu markanın ürün içeriğinde.
    , sonu 'paraben' ile biten maddelerden var mı? . .bakıp ceap yazarsanız sevinirim :o)

    YanıtlaSil
  4. @düşler konservesi: Bu markanın ürünlerinde hiç bir çeşit paraben yok. Zaten bu markanın amacı ürünlerde sağlaığa zararlı olduğu bilinen kimyasalları kullanmamak. Üzerinde açıkça No Parabens ve %100 vejeteryan içerik diye yazıyor. zaten içeriğini de okuyunca görülüyor.
    Hatta içeriğini de yazayım tam olsun :)

    Ingredients: Organic Lavandula Angustifolia (Lavander), Chamomilla Recutita (Chamomile), and Camellia Sinensis (White Tea) Extracts (aqueous), Organic Arnica Montana Extract, Vegetable Glycein, Organic Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Organic Aloe Barbadensis, Glyceryl Stearate, Octyl Palmiate, Ceteryl Alcohol, Tromethamine Stearate, Dimethicone, Glyceryl Monolaurate, Dipotassium Glycyrrhizate (Liccorice Root), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Tocopherol and Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Allantoin, Organic Curcuma Longa (Turmeric) Extract, Panthenol (*Pro Vitamin B5), Laminaria Digitata Kelp, Salix Alba (Willow Bark), and Calendula Officinalis (Borage), and Linum Usitatissimum (Flax) Oils, Steareth 2, Cocos Nuciferium (Coconut), and Rosa Canina (Rose Hips) Oils, Ethyhexlglycerin, Benzl Alcohol, Organic Lavandula Angustifolia (Lavander) Oil, And Other Essential Oils, 7.5% Octinoxate, 6.0% Oxybenzone

    YanıtlaSil
  5. @düşler konservesi: Avalon Organics ürünleri paraben içermemenın yanında sentetik parfüm ya da yapay boyalar da içermiyor ayrıca içeriği de sertifikalı organik ürünlerden oluşuyor. Örneğin bu ürün lavanta esansiyel yağı içerdiği için çok hafif lavanta kokuyor. Bu markanın ürünlerini gerçekten herkese tavsiye ederim. Biz de yıllarca içi kimyasal malzemelerle dolu markalara bir dolu para ödedik. Bu markanın hem fiyatları uygun hem de içerikleri zararsız.

    YanıtlaSil
  6. . .teşekkür ederim bilgiler için. .bir sürü organik diye satılan ürünler çıkmaya başladı ne alıp kullanmalı bilemiyorum. .

    YanıtlaSil
  7. Merhaba kızlar kargom geldi teşekkürler;)
    Bu arada isterseniz şu linke bakın bişiler yazdım :)
    http://sevalvemoda.blogspot.com/2010/06/avalon-organics-renewal-facial-cream.html

    Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  8. mailinize bi bakabilirmisiniz rica etsem.sevgilerimle efendim....

    YanıtlaSil
  9. slm, çok gzl bi blogunuz varmış yeni keşfettim ve hemen izleyiciniz oldum, bu arada bn de ikizimle birlikte bi moda blogu açtım eger bakmak ıstersenız
    http://aycatugce-tuna.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. slm, yüz için mi vücut için mi? yüze de kullanılıyomu?

    YanıtlaSil
  11. Üzerinde yüz ya da vucut diye ayrım yapımamış sanırım ama Avalon'un vücut ürünleri geniş pompalı şişede oluyor, bu yüz için olmalı o nedenle.

    YanıtlaSil
  12. rica etsem bi bakarmısnız? net olarak öğrenmek istiyorum da.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. Ürün sitesinden baktım, hem yüz hem vücut içinmiş.
    www.avalonorganics.com dan siz de komtrol edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Lütfen çekinmeyin,yorum bırakın,bizi mutlu edin :)