30 Haziran 2010 Çarşamba

Bizden bahsedenler...

Merhaba arkadaşlar. Bizim blogumuzdan alışveriş yapan iki Blogger arkadaşımız (dee make-up ve seval ve moda bloglarının tatlı sahibeleri) alışverişleriyle ilgili fikirlerini post hazırlayarak paylaşmışlar. Bize bloglarında yer verdikleri için ve güzel övgüleri için teşekkür ederiz.
İşte postların linkleri:

http://deemake-up.blogspot.com/2010/06/cicilerimisatiyorum-alsverisim-ve-yeni.html

http://sevalvemoda.blogspot.com/2010/06/avalon-organics-renewal-facial-cream.html

Sevgiler

26 Haziran 2010 Cumartesi

Çeşitli Everyday Minerals ürünleri



Biliyorsunuz everyday Minerals Türkiye'ye gönderimi durdurdu. Yine de ürünleri denemek istiyorsanız işte fırsat. Elimizde fazladan olan ürünler:

Kaolin Powder Sunlight Tam Boy: Makyajı sabitleyip ciltteki fazla yağı alan ve renk farklılıklarını gideren şeffaf bir pudra. Hiç kullanılmadı ancak elimizde denendi.
20 TL.
Şuradan inceleyebilirsiniz:
http://www.everydayminerals.com/store/makeup/face/face-kaolin-powder-sunlight.html


Snuggle Allık
Sheen, şeftali ve pembenin mükemmel karışımı. Bir iki kez kullanıldı ancak biliyorsunuz E.M ürünleri çok bereketli,asla bitmiyor.Make up Alley yorumlarına da bakın, çok güzel bir renk.

Tam boy: 15 TL
Tester boy (1 gr): 4 TL (2 adet var)

Intensive Fair Concealer:
Hala mükemmel gözaltı kapatıcısını bulamamış olsamda benim en sevdiğim kapatıcı bu.
Everyday Minerals Concealer Brush ile uyguluyorum.
Just make-up da yazmış:
http://just-makeup.net/everyday-minerals-concealer

Tester Boy (1 gr):4 TL

Bir allık tester boy, 1 concealer tester boy, 1 tam boy allık, 1 şeffaf pudra satıldı. 1 tester allık kaldı.

25 Haziran 2010 Cuma

Sevdiklerim 3: theBalm Cabana Boy Shadow Blush


theBalm'ı sevmeyen biri olabilir mi makyaj sevenler camiasında? Hiç birşeyi hoşunuza gitmese Pin-up resimli karton kapakları ilginizi çeker.

Benim için makyajda iki önemli unsur vardır, tenin sağlıklı görüntüsü ve mosmor gözaltlarımı kapatmak. Far ruj vs gibi renkli makyaj ikinci plandadır. Hatta çoğunlukla far ya da ruj sürmem bile. (Mosmor gözaltlarını kapatma ve pürüzsüz ten için yaptıklarım konusuna zaten ilerleyen günlerde değineceğim)

Buğday, ya da açık buğday (emin değilim) tenli olmama rağmen makyajsızken inanılmaz solgun, hasta gibi görünen bir yüzüm var. Yanaklarımda azıcık bile pembelik yok. Allık bu nedenle benim için hayati önem taşıyor. Üstelik bronzer tarzında ürünleri ya da bej, turuncu ya da kahverengiye bakan allıkları da kullanamıyorum. Cabana Boy'un pembeliği tam tenime yakıştırdığım tonda. Yüzünüze tertemiz sağlıklı bir parlaklık veren mükemmel bir renk. Çok bol pigmentli, bu allığı kullanırken fırçaya az miktarda almalısınız. Ben zaten bir mineral makyaj alışkanlığı olarak fırçama ürün aldıktan sonra silkeleyerek fazlasını atıyorum.

Bol renk veren bu ürün kolay kolay tükenmiyor da. Üstelik talk, paraben vs. içermiyor.
Denemenizi tavsiye ederim.
Özlem

(Denemek isteyenler için bu üründen bir tane satışta arkadaşlar. Fiyatı 27 TL)

21 Haziran 2010 Pazartesi

Hediyeler Veriyoruz!




Herkese merhaba,
Blogumuzda sık sık hediyeler vermeyi düşünüyoruz ve ilkini sizler için hazırladık. Hem blogumuzu tanıtmaya katkıda bulunur diye düşündük, hem de hediyeleşmek güzel şey değil mi? ^_^
Bu hediyelerin hepsi bir kişiye gidecek arkadaşlar ^_^

Hediyelerimiz:
-Clinique Travel Club Makyaj Seti: İçinde Mocha Pink Powder Blusher, Two To Tango ikili far, iki adet lipstick (Berry Freeze ve Creamy Nude) var. Ayrıca çok şık içi aynalı, metalik kutusunun içinde.

-Benefit Betty brushes Upon Beauty makyaj fırçası seti: şık çantasının içinde bir küçük pudra fırçası, bir adet shadow liner, bir adet fluff shadow, bir adet hard angle eyeliner fırçası var.

-Gliss Nutri-Protect ısıya karşı koruyucu kür.

-Stila Rose gold aydınlatıcı pudra ve multi effect mascara.

-Bourjois Eau Gloss Brun Petillant lip gloss: Nude ve çok hoş bir renk, 4 saat nemlendirici, bunlardan biz de kullanıyoruz, harika kokuyor.

-Mini Boy Bath & Body Works Warm Vanilla Sugar nemlendirici saç kremi: Maalesef sadece 59 ml. 4-5 kullanımlık, en azından Warm Vanilla Sugar kokusunu saçlarınızda hissedebilirsiniz ^_^

İşte bu kadar. Bunları kazanmak için öncelikle blogumuzu "izle" bölümünden izlemeye başlamanız,eğer bloğunuz varsa bu gönderiye link vererek blogumuz ve hediyelerimizden söz etmeniz ve de son olarak bu gönderiye yorum bırakmanız yeterli. 15 Temmuz'a kadar süreniz var. Herkese iyi şanslar ve sevgiler, başka bir hediyeleşmede görüşmek üzere.
Özlem ve Zeynep

Not: Arkadaşlar hediyelerin hepsini bir kişiye vereceğiz. Ayrı ayrı değil.

20 Haziran 2010 Pazar

Sevdiklerim 2: Snow Fairy Sana Bayılıyorum!!



Lush bir gönderiye sığmayacak kadar geniş bir konu benim için. Her ürününü çok sevdiğimi söyleyemem ama bu markanın ürünlerinin insana kendini iyi hissettirdiğini kesinlikle söyleyebilirim.
Snow Fairy Lush'la ilgilenen herkesin bildiği gibi sadece yıl sonuna doğru satışa sunulan bir duş jeli. Pamuk şekeri pembesi, muz-çilek karışımı meyveli sakız gibi birşey kokuyor ve kokusu insanı kendinden geçiriyor. Ben kücükken çiğnediğim, diş macunu tüpü gibi plastik bir tüp içinde satılan "sıvı pembe sakızın" kokusuna benzetiyorum bu kokuyu. (Yoğun kokulara karşı hassas ve bu tip kokuları sevmeyen biriyseniz amman uzak durun yoksa migren sizi bekler)
Snow Fairy duştaki vakti dinlenerek, bakım yaparak ve yenilenerek geçirmeyi sevenler için harika. Kokusu üzerinizde ve banyonuzda kendini uzun süre belli ediyor. İçinde minik simler de var ama onlar bir işe yaramıyor çünkü duş jelinin dibine çöküp öylece kalıyorlar.
Bu ürünü kış döneminde Lush mağazaları ya da Lush internet sitesinde, tüm yıl boyunca da Ebay'de bulabilirsiniz.

Snow Fairy'nin ayrıca solid parfümü de var, çok kalıcı, çok şeker. Tabii ki devamlı kullanılacak bir parfüm değil, normal bir parfümün yerini tutmuyor. Ben daha ziyade dışarı çıkmayacağım ve evin içinde meyveli gazoz gibi kokarak mutlu mutlu gezmek istediğim zamanlarda, Snow Fairy duş jeli ile yıkandıktan sonra kullanıyorum. Hatta solid parfümden elimizde fazladan var, belki yakında satışa da sunarız.

Bir duş jeli ile ilgili bu kadar yazi yazabildiğim için kendimi tebrik ediyor, size de mutlaka deneyin diyorum ^_^
Özlem

Sevdiklerim 1: Kırlangıç Zeytinyağlı Sıvı Sabun


Blogumuzun metin yazarlığını tamamen üstlenmiş görünen bir "abla" olarak sizlere zaman zaman sevdiğim, çok memnun kaldığım ürünleri tanıtmaya karar verdim. (Kardeşim biraz tembel galiba ^_^)
İlk örnek alıştığımız kozmetiklerden farklı, bildiğimiz sıvı sabun. Ama bu çok farklı bir sıvı sabun. Bir kez, sadece bir kez deneyin ve demek istediğimi anlayacaksınız. Diğer sıvı sabunlarda yaşadığımız (ve benim nefret ettiğim) yıkadıktan sonra elde vıcık vıcık, kremsi bir his kalma sorununu bu sabunla asla yaşamıyorsunuz. Elleriniz gıcır gıcır, tertemiz ve mis gibi oluyor. (Amma reklam yaptım değil mi? ^_^)
Zaten bana göre temizlik dediğin gıcır gıcır olmalı, yüz temizleyicilerde de o kremsi ya da süt şeklinde olan ürünleri sevmiyorum, sanırım psikolojik bir şey bu ama ben temizleyiciyi böööyle köpürtüp tertemiz hissetmeliyim.
Neyse, biz sıvı sabunumuza dönelim, bu sabun benim gibi kontakt lens kullananlar için ayrıca iyi çünkü ellerinizde hiç bir kalıntı bırakmıyor ve lensinizi temiz parmaklarla takabiliyorsunuz.
Her markette bulunmayan bir ürün olduğundan gördükçe raflarda ne kadar varsa alıyorum ve stokluyorum. Haa unutmadan, bunun duş jeli de var, o da yine bunun kadar iyi, ama belki duş jellerinde mis gibi meyve ya da çiçek kokanları tercih ediyorsanız size hitap etmeyebilir. Kokusu asla kötü değil, çok hafif ve hoş, ama örneğin bir Body Shop ya da Lush gibi banyoyu ve ve sizi kokusuyla sarmıyor tabi.
Kısacası bu sıvı sabunu (ve isterseniz aynı serinin duş jelini) tavsiye ediyorum, çok memnunum.
Özlem

19 Haziran 2010 Cumartesi

Bourjois Wish You Were Here Makyaj Seti-SATILDI




Yine http://www.strawberrynet.com/ alışverişlerinden birinde fiyatını uygun bulunca sepete bir kaç tane atmıştık. Bu sevimli set Paris konulu vintage görünümlü bir teneke kutu içinde. Setin içeriği:


Effet Lumiere Eyeshadow Trio Les Roses üçlü far

Our Signature Blush Rose de Jaspe allık (şeftali rengi, hoş bir ton)

Rose Bonheur ruj (pembe ve ışıltısız bir renk)

Ayrıca bir allık iki de far fırçası var ama sanırım kullanışlı değildir. Ben makyajda Everyday Minerals'ın kabuki fırçalarını tercih ediyorum.


Bu set hiç kullanılmadı ama ruj ve far elimizde denendi, kesinlikle yüzümüze ya da dudağımıza sürmedik.


Fiyatı: 17 TL

theBalm Hot Mama! Shadow/Blush - SATILDI


theBalm'ı sanırım hepiniz biliyorsunuz, sadece ambalajları için bile alınabilir! "Kırmızı bikinili Pin-Up Girl" ambalajıyla meşhur Hot Mama. Nars Orgasm'a benzetiliyor ve paraben ya da talc içermiyor. Ben bugünlerde The Balm'ın Cabbana Boy allığını kullandığımdan ve Hot Mama'dan elimizde iki tane olduğundan sanırım birini elden çıkarmanın vakti geldi. Bildiğim kadarıyla bu marka Türkiye'de satılmıyor, denemek istiyor ama yurtdışından günlerce posta beklemek ya da riske girmek istemiyorsanız, hem de uygun fiyatlı olsun diyorsanız buyrun.


Sadece iki kez kullanılmıştır.

Fiyatı: 22 TL


Şu linklerden bu ürünle ilgili ayrıntıları okuyabilirsiniz:




Edit: Bu ürünü ve Clinique Rujları blogumuzdan satın alan Dee Make-up blogunun sevgili sahibesi bizden ve alışverisinden övgüyle söz etmiş. Ürünleri de yorumlamış.

Bakmak isterseniz:
http://deemake-up.blogspot.com/2010/06/cicilerimisatiyorum-alsverisim-ve-yeni.html